FREE STUFF by TVornica dizajna

Na ovoj stranici možete besplatno skinuti materijal koji ćemo za vas pripremati svaki tjedan kako bi vam barem malo olakšali dane koje svi provodimo u izolaciji, što je posebno izazovno ako imamo djecu. Nadamo se da će se bar malo zabaviti.

Čuvajte sebe i druge i ostanite doma :)

Salon za nokte

Šablona za uređivanje noktiju na rukama i nogama. Nokti se mogu urediti bojicama, flomasterima ili pravim lakovima za nokte :) Postoji mnoštvo tehnika kojima možemo raditi nail art, inspirirajte se na internetu.

(Ukoliko dijete ukrašava nokte s pravim lakovima za nokte, obratite pozornost na provjetravanje prostorije u kojoj to radi)

Print&cut CESTE

Isprintajte i zajedno s vašim malim vozačem izrežite ceste po kojima će slobodno juriti autićima, kamionima ili motorom. Razmislite što bi još mogli upotrijebiti za oblikovanje jednog pravog malog grada s pripadajućim prometnicama.

Ljudsko tijelo

"Ljudsko tijelo" ima dva primejrka od kojih je prvi namijenjen učenju a drugi vježbanju naučenog. 

Iprintajte, izrežite i zalijepite dijelove na odgovarajuće mjesto na tijelu.

Uskrs

Ovaj smo put za vas prirpemili malo rezuckanja i lijepljenja jer ćete se ionako nabojati pisanica. Skinuti možete šablone za košarice za muffine i kutijicu s motivom zečića te držaće za pisanice s tri motiva. Sve je besplatno a od vas jedino trazimo da nam posaljete koju fotografiju kako vam sve je ispalo.

Čuvajte se.

Sretan Uskrs svima!

Potraga & labirint

 

Dva labirinta za onu malo mlađu dječicu. IZadatak je da  pomognu medvjediću da nađe svoje roditelje ili da nahrane pingvina.

Uživajte :)

HALLOWEEN ŠABLONE

 

Šablone uz koje ćete vrlo lako irezbariti najstrašniju bundevu za Halloween.

Kako si olakšati posao uz pomoć šablona pogledajte na OVOM LINKU

Download1 sadrži šablone za usta, a download2 za oči. Poigrajte se s kombinacijama i javite nam rezultate!

Halloween objava.jpg