Dobrodošli na stranice Tvornice dizajna!

Ljubavi prema stvaranju proizvoda za djecu i odrasle prerasla je u posao kojim se uistinu ponosimo.

POSTERI ZA DJECU

U neiscrpnoj i maštovitoj ponudi dječjih postera izaberite između onih ilustriranih motivima koje vaš mališan voli ili koji se uklapaju u njegov kutak u stanu te personaliziranih Mini print postera koji će vas i vaše dijete zauvijek podsjećati na onaj najbitnijiji trenutak njegova dolaska na ovaj svijet. 

Baby bump_kartice za beb.jpg

NOVO U PONUDI

Naša mala tvornica vrijedno radi i svako malo za vas osmišljava nove proizvode. Što smo zadnje uvrstili u ponudu možete saznati ovdje.

Poster3mu.jpg

KARTICE ZA BEBE

I TRUDNICE

U ponudi imamo sedam

modela kartica za bebe

i jedan model za trudnice:

  • za djevojčice "Baby girl", "Pink blossom", i "Marshmallow"

  • za dječake "Baby boy", "Minty cloud" i "Teddy bear"

  • unisex "Tiny jungle" i "Granny's garden"

  • za trudnice unisex "Baby bump"

mbm.jpg

NALJEPNICE ZA MJERENJE VISINE

Osim što prate rast djeteta u rasponu od 120cm, naše naljepnice za mjerenje visine imaju dekorativnu funkciju jer će raznovrsnim motivima uljepšati i "podići" svaku sobu u kojoj se nalaze. Mogu poslužiti kao krasan poklon nekome  samostalno ili u kombinaciji s pripadajućim posterom ili pak karticama za bebe.

PERSONALIZIRANE VJEŠALICE

Iako na njih zaista možete obijesiti onu preslatku malu dječju odjeću, vješalice prije svega služe kao zidni ukras. Nudimo pet modela s likovima koje možete naći i na ostalim našim posterima: medo, zeko, pingvin, panda i lisica. Bez naknade ih, kao i sve ostale naše proizvode, personaliziramo imenom.

UNIKATNI POKLONI

Tražite li savršen poklon za vjenčanje, neku vrstu zahvale ili uspomene, unikatan poklon koji će nekom zaista nešto značiti, odaberite neki od ponuđenih modela ili nam se javite s vašom idejom kako bi osmislili idealan poklon.

POSTERI ZA INTERIJERE

Preko brda i dolina do aerodromskih tabli i duhovitih tekstova...ne, to nije kratak sadržaj Tarantinovog filma već naša ponuda postera za uređenje interijera. Izaberite dizajn koji vam se najviše sviđ i bez ustručavanja nam se obratite ako trebate pomoć oko slaganja galerije.

TVornica dizajna, obrt za usluge grafičkog dizajna

Zagreb, Hrvatska

099 3 82 82 82

tvornicadizajna@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon